Dnevno čuvanje pasa Novi Sad

U susretu sa Vašim ljubimcem, najvažniji je prvi kontakt. Mi se trudimo da taj kontakt bude prijatan, nenametljiv, spontan i da se na taj način uspostavi neophodno uzajamno poverenje. Psi jako dobro osećaju energiju koju stvaraju ljudi u mikro okruženju i ako je ta energija pozitivna, njihovo ponašanje postaje opušteno i prijateljsko. U tome nije manji utjecaj ni prostora u kome se kreću.

Mi se trudimo da u svakom momentu šaljemo tu pozitivnu energiju kroz opuštenost, spontanost i dobronamernost . Naš salon je prostran, jednostavno namešten i pun svetlosti. Tu će Vašem ljubimcu biti pružena neophodna i maksimalno dobra usluga, bilo da je u pitanju kupanje, feniranje, šišanje pasa i ukupno uređivanje ili samo dnevno čuvanje.

Trudimo se da kod dnevnog čuvanja vašeg ljubimca, radimo sa malim brojem – najviše dva-tri psa istovremeno i pri tom vodima računa da nema međusobne netrpeljivosti. U uslugu dnevnog čuvanja pasa (u prostoru salona), uključeno je i izvođenje ljubimaca u šetnju i igru na otvorenom.

dnevno cuvanje pasa novi sad

Osim toga, spremni smo da uz dogovor prihvatimo i posebne želje usklađene sa navikama vašeg ljubimca.